Over Ons

De Brabantse zangeressen Rachel Hesseling, Djamila Santi en Claudia Martherus hebben door de jaren heen al veel ervaring opgedaan en zingen al enige tijd samen. Sinds 2003 zongen de dames samen in de allround coverband Time Out uit Tilburg, met 4 muzikanten. In 2004 is 3Times aLady opgericht toen een Waalwijkse kroegeigenaar de vocalen alléén wilden. De dames hebben de handen in een geslagen, muziekbanden werden ingekocht, in een maand tijd is aan een show gewerkt en zo ontstond 3Times aLady.

Vele optredens werden geboekt, zo ook na het X-factoravontuur in 2007. Vervolgens hielden zij een korte time out, Rachel werd moeder van zoon Rock en in 2009 beviel Djamila van dochter Aaliyah. Daarna werd het weer tijd voor actie. 3Times aLady meldde zich weer aan voor X-factor III (2010). Daar werd goed gepresteerd en de jury was onder de indruk. Maar helaas ging de ervaring èn leeftijd(!) in hun nadeel werken en mochten zij na de X-campus niet meer terugkomen.

Maar 3Times aLady is niet getreurd. In tegendeel, het heeft hen een extra duwtje in de rug gegeven om weer aan de slag te gaan. Een nieuwe act, een nieuw repertoire, met veel meer show, glitter en glamour. Bij élk optreden wordt een hoop enthousiasme en gezelligheid meegebracht, waardoor het mede met hun zangkwaliteiten altijd een geslaagd optreden is. In welke ambiance dan ook…